Avís legal

La propietària d'aquest web i del seu contingut és Alba Pawlowsky. Alba Pawlowsky ofereix al seu lloc web informació relacionada amb el tipus d’activitat, productes i serveis que realitza en els termes i condicions que siguin pactats.

Tots els continguts del lloc web (bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio i vídeo) són propietat de Alba Pawlowsky i estan protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat intel·lectual i industrial.

L’ús no autoritzat de la informació continguda en aquest lloc web, així com la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial donaran lloc a les responsabilitats legalment establertes. Queda prohibida la transmissió i/o exposició pública d’aquest web sense la corresponent autorització de les seves propietàries. La informació i consells presentats en aquest web són de caràcter orientatiu, Alba Pawlowsky està exempta de qualsevol responsabilitat derivada de la falta d’exactitud o efectivitat en aquesta informació o consells.

 

CONDICIONS D’UTILITZACIÓ DEL WEB

Alba Pawlowsky es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a www.pawlowskyarchitecture.com i pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació. Especialment, es reserva el dret d’eliminar, limitar o impedir l’accés al seu web quan sorgeixin dificultats tècniques per fets o circumstàncies alienes a Alba Pawlowsky que, al seu criteri, disminueixin o anul·lin els nivells de seguretat adoptats per a l’adequat funcionament del web.

Alba Pawlowsky declina qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual amb la persona o empresa que tingui perjudicis de qualsevol naturalesa ocasionats per virus informàtics o per elements informàtics de qualsevol índole en no poder garantir al 100% l’absència de virus ni d’altres elements al web.

 

PAWLOWSKY ARCHITECTURE

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya
Nº col·legiada 67863/5
Llicenciada Arquitecte Superior a l'ETSAB, Escola Técnica Superior d'Arquitectura de Barcelona