Docència i formació

Assistència tècnica

Assistència tècnica

Apostem per les tècniques de construcció natural preservant-les i fomentant-les, i t’acompanyem -si ho necessites- en el procés d’auto-construcció del teu habitatge.
Et podem ajudar a desenvolupar el teu projecte de forma integral, o bé participant en una o diverses fases: des de la planificació de l'obra, mitjançant assessorament tècnic, o forman-te en una o diverses tècniques de construcció natural.

+ info

Conferències

Conferències

Som experts en construcció ecològica amb terra (CRAterre-ENSAG, Centre de recerca i formació sobre la construcció amb terra més antic i prestigiòs del món), i regularment duem a terme accions de sensibilització en forma de xerrades, cursos i conferències sobre la temàtica de la construcció natural. Hem impartit cursos a la Universitat Politècnica de Catalunnya, a la Universitat de Girona, a la Universitat de Barcelona, i regularment donem cursos a l'Escola Orígens.

+ info

Cursos

Cursos

Conjuntament amb d’altres professionals i artesans amb una llarga experiència, organitzem cursos on formem a professionals de la construcció (artesans en reconversió, arquitectes…) o particulars en les diferents tècniques de construcció en terra.
Tenim blocs formatius d’una durada determinada, però les podem adapatar en funció de les necessitats del col.lectiu. Les formacions són limitades a 10 persones per sessió.

+ info

Construcció participativa

Construcció participativa

Vols aprendre a construïr una casa amb tècniques i materials naturals?
Acompanyem projectes d'auto-construcció on és possible participar. Col·laborem amb l'Associació etceTERRA, una plataforma que vincula auto-constructors i voluntaris, per tal de fer realitat construccions participatives i ecològiques a travès d'intercanvis enriquidors, on tothom hi surt guanyant. Entra i veuràs quins projectes tenim en marxa en els que puguis participar.

+ info