Serveis

Reforma i obra nova

Reforma i obra nova

Dissenyem projectes de vivenda, equipaments o activitats professionals, des d’una perspectiva de sostenibilitat, entesa en termes d’eficiència energètica, energia incorporada, reducció de l’impacte ambiental i impacte social positiu.

+ info

Experts en construcció ecològica

Experts en construcció ecològica

Establim diagnòstics orals o escrits descrivint les patologies i les recomanacions tècniques per a la renovació d’edificis en terra. Realitzem anàlisis de terres locals i estudiem els seus potencials per a la construcció.

+ info

Docència i formació

Docència i formació

Apostem per les tècniques de construcció natural preservant-les i fomentant-les. Proposem activitats de formació i sensibilització adaptades a diferents públics, i t’acompanyem -si ho necessites- en el procés d’auto-construcció del teu habitatge.

+ info

Escenografia i instal·lacions

Escenografia i instal·lacions

Dissenyem i duem a terme projectes d’escenografia i creació artística vinculats amb les arts escèniques, els projectes museístics i d’exposicions en general. Dissenyem mobiliari, estructures efímeres per a tot tipus d’espai…

+ info

Serveis tècnics

Serveis tècnics

Comptem amb un ampli equip de col·laboradors amb vocació interdisciplinària amb els que treballem regularment per poder dur a terme qualsevol servei tècnic per la vostra llar, equipament o negoci.

+ info

Habitatge i participació

Habitatge i participació

Apostem pels models alternatius d’accés, tinença i gestió de l’habitatge, les cooperatives d’habitatge: una forma d’accés a un dret bàsic i fonamental de forma no especulativa. Acompanyem el procés de creació de les cooperatives i de disseny conjunt del projecte de vivenda.

+ info