Experts en construcció ecològica

És imprescindible comprendre el comportament d’una casa de terra abans de rehabilitar-la.

La nostra formació i experiència ens dóna la capacitat d'estudi dels edificis antics o nous. Establim diagnòstics orals o escrits descrivint les patologies i les recomanacions tècniques per a la renovació d'edificis en terra. El nostre coneixement del material ens permet igualment realitzar anàlisis de terres locals i estudiar-ne els seus potencials per a la construcció. A més, t'acompanyem de diferents maneres en el procés d’auto-construcció del teu espai.

Si disposes d'una casa antiga i vols renovar-la correctament de manera que les patologies no reapareixin al cap d'uns anys, has de realitzar-ho amb les tècniques i els materials adecuats. Moltes vegades resolem l’efecte/la conseqüència però no en localitzem la causa. D'aquesta manera, tard o d’hora tornarà a aparèixer.

Diagnosis edificis amb terra

T'oferim el servei d’expert en edificis antics, per tal de detectar les patologies d’ordre estructural o humit. Us oferim un diagnòstic escrit anontant els desordres o bé un diagnòstic oral. Us donem recomanacions i solucions tècniques apropiades als eventuals treballs de renovació. + info

Anàlisi de terres locals

La nostra formació d'arquitecte i la nostra pràctica de l'ofici de paleteria ens ajuda a trobar les causes dels problemes i a trobar les solucions pertinents. Realitzem anàlisis de terres locals i t'acompanyem de diferents maneres (consell, formació, supervisió…) en el procès d’auto-construcció del teu espai. + info

De quina manera desitjeu invertir en el vostre projecte?

  • Un especialista us aconsella i realitza els treballs en el vostre lloc, comprometent-se en la qualitat dels resultats, us oferim un ventall de col·laboradorxs especialitzats en eco-construcció.
  • Si busqueu un especialista que us ensenyi els bons gestos, les bones pràctiques i tècniques per tal de que pogueu aplicar-les en el vostre projecte, us oferim formació i acompanyament.
  • Si busqueu un acompanyament al llarg de tot el projecte, o en moments clau i intervencions delicades, us oferim assistència a l'auto-construcció.

A cada primera visita, demano al(s) particular(s) una indemnització de 50 euros. Aquesta quantitat se li retornarà si decidim treballar plegats. Si no fos el cas servirà per compensar els costos generats pel desplaçament i el temps dedicat a l’estudi. Si els desplaçaments són de més de 30 km, l’indemnització pot augmentar.

Contacteu-nos per a organitzar una trobada.